Julefrokost menu / Asserbo Kro og AKK-Catering. 2020
Kryddersild med løg, capers og dild
Hvid sild med rødløg, hele capers og oliven.
Karry sild med løg, æg og capers.
Æg, rejer og kaviar.
Fiskefilet med remolade og citron / Eller stort laksefad med tilbehør.
Røget Laks
/ Eller varmerøget laks.
Hjemmelavet hønsesalat med bacon.
Skinke med tilbehør.
Ribbensteg med rødkål og surt.
Stegt Andebryst
med sveske / æble kompot
Frikadeller med tilbehør.
Sylte med sennep og rødbeder.
Leverpostej med bacon og champion.
Oste fad med druer m.m.
Ris Ala mandel med kirsebærsovs.
Brød, lyst brød, kiks, smør og fedt.
Minimum 10 kuverter. Fuld menu 15 retter kr. 275,- / 10 retter kr. 225,-,- /
Menuen kan justeres efter særlige ønsker.