September 2020

AKK-CATERING MENU September 20



AKK-CATERING: Udkørsel af varm mad hver dag. Kr. 63,- pr. gang.+ 5,- pr. husstand for udkørsel.  Ingen bindende aftaler. Frit valg efter menu eller ugedage. Gratis dessert søndag. Kontakt os på 47746517& 21820274 eller på www.asserbokro.dk

 

MENU PLAN : September 20

TIR  01         Fransk farsbrød med champion og bacon/ Alt. Fisk

ONS 02       Sprængt nakkekam med peberrod sovs.

TOR 03        Bøf Stroganoff med mos

FRE 04         Kylling i fad med bacon, champion og kartofler.

LØR 05        Skinke bøf med porrer sovs og kartofler.

SØN 06       Kalvesteg, perleløg, sovs og kartofler.

MAN 07     Krebinetter med sovs og kartofler

TIR  08      Indbagte porrer med kartofler og sovs/ Alt. Fiskefrikadeller

ONS 09       Skinkesnitsel med sovs, kartofler og grønt

TOR 10        Frikadeller med hvidkåls stuvning og kartofler.

FRE 11        Karry kødsovs med ris og ananas

LØR 12        Engelsk kotelet med sovs og kartofler

SØN 13       Mørbrad i fad, kartofler og surt

MAN 14     BBQ Nakkekam sovs kartofler og grønt

TIR   15        Hakkebøf med løg, sovs og kartofler / Alt. Fisk

ONS 16       Grill medister med sovs og kartoffelmos.

TOR  17       Stegt flæsk, kartofler og persillesovs.

FRE   18       Grill kølle med sovs og kartofler.

LØR  19       Millionbøf med kål og kartoffelmos

SØN  20      Rullesteg med kartofler sovs og rødkål

MAN 21     Kogt svinekam med sur sød sovs og kartofler.

TIR    22       Forloren hare med vildt sovs og ribs / alt. Fisk.

ONS  23      Kødsovs med champion pølser og ris

TOR  24       Medister med sovs, kartofler og rødkål.

FRE  25        Kyllinglår med sovs kartofler og agurkesalat.

LØR 26        Skinke med flødekartofler, sovs og grøntsager.

SØN 27       Svinekam med sovs, rødkål og kartofler

MAN 28     Karbonader med stuvede grøntsager og rødbeder.

TIR    29      Boller i karry med ris og  ananas/ alt. Fisk med ris og karry

ONS  30      Wienergryde med mos

Maden bliver kørt ud kl. 16 alle dage. Ret til ændringer forbeholdes. Husk at bestille gæstemad og smørebrød  i god tid.