September 2019

AKK-CATERING MENU September 19



AKK-CATERING: Udkørsel af varm mad hver dag. Kr. 63,- pr. gang. Ingen bindende aftaler. Frit valg efter menu eller ugedage. Gratis dessert  søndag. Kontakt os på 47746517& 21820274 eller på www.asserbokro.dk

MENU PLAN September 2019:

SØN  01      Langtidsstegt krydder marineret mørbrad og grønt

MAN  02    Kyllingebryst i champion, baconsovs og kartofler

TIR    03       krogryde med mos og surt ( Alt. Fisk )

Ons  04       Grill medister sovs, kartofler og grønt

TOR  05       Skinkesnitsel med sovs, kartofler og grønt.

FRE   06       Karbonader med kartofler og grønt.

LØR  07       Nakkefilet (Tomatmarineret) med kartofler og sovs

SØN  08      Kalvesteg med sovs, kartofler og grøntsager

MAN  09    Kødsovs med mos og grønt

TIR    10       Frikadeller med stuvet hvidkål. (Alt. Fisk)

ONS  11      Skinke med stuvede grøntsager og kartofler

TOR  12       Krebinetter, kartofler og sovs

FRE    13      Nakkekoteletter sovs, kartofler og majs

LØR  14       Boller i karry og ris. (Alt. Kartofler)                  

SØN  15      Flæskesteg, sovs, kartofler og rødkål    

MAN  16    Bøf Stroganoff med mos.                

TIR    17       Bacon frikadeller med stuvet blomkål (Alt. Fisk )

ONS  18       Lasagne med salat.

TOR 19        Farseret grøntsager med kartofler og sovs

FRE  20       Panerede koteletter med sovs, kartofler og ærter

LØR  21       Hakkebøf med løg, kartofler og surt

SØN  22      Kamsteg, sovs, kartofler og rødkål

MAN 23     Biksemad med bearnaise og rødbeder

TIR   24       Sprængt kam med kartofler og peberrod sovs(Alt. Fisk)

ONS 25       Kylling grillspyd med grøntsager, sovs og kartofler

TOR  26       Forloren hare med sovs kartofler og ribs.

FRE 27         Millionbøf med kål, mos og surt. 

LØR  28       Frikadeller, kartoffelsalat og salat

                  ( Koldt, køres ud fredag 27/9 )

SØN 29       Ribbensteg med brune kartofler, sovs og rødkål

MAN  30    Karrygryde med ris og ananas.

 

Maden bliver kørt ud kl. 16,00 alle dage. Ret til ændringer forbeholdes. Husk at bestille GÆSTEMAD, SMØRBRØD OG ALTERNATIV MENU i god tid.