AKK-CATERING:
Udkørsel af varm mad hver dag. Kr. 63,- pr. gang.
Ingen bindende aftaler. Frit valg efter menu eller ugedage. Gratis dessert
søndag.
Kontakt os på 47746517& 21820274 eller på www.asserbokro.dk
MENU
PLAN December 2019 :
SØN 01 Langtidsstegt
bacon marineret mørbrad og grønt
MAN 02 Kyllingbryst
i champion, baconsovs og kartofler
TIR 03 krogryde
med mos og surt ( Alt. Fiskefilet )
Ons 04 Medister
sovs, kartofler og grønt
TOR
05 Bacondeller
med stuvet blomkål
FRE 06 Krebinetter
med kartofler og grønt.
LØR 07 Skinkesnitsler,
sovs, surt og kartofler
SØN
08
Flæskesteg med sovs kartofler og rødkål
MAN 09 Kødsovs
med mos og grønt
TIR 10 Frikadeller
med stuvet hvidkål. (Alt. Klipfisk)
ONS 11
Hakkebøf med løg, sovs og kartofler.
TOR 12 Hønsekødsuppe
med kød, brød og suppeboller
FRE 13 Nakkekoteletter
sovs, kartofler og majs
LØR 14 Boller
i karry og ris. (Alt. Kartofler)
SØN 15 Stegt
And med brune/hvide kartofler. Æbleskiver
MAN 16 Bøf
Stroganoff med mos.
TIR 17 Nakkefilet (Tomatmarineret) sovs og
kartofler (Alt. Fisk )
ONS 18
Lasagne med salat.
TOR
19 Farseret grøntsager med
kartofler og sovs
FRE 20 Panerede koteletter med mild pebersovs, kartofler og ærter
LØR 21 Pasta
med kødsovs,
SØN 22 Mør
mørbrad i fad med kartofler og grønt
MAN
23 Gullasch med mos og surt.
TIR 24
Flæskesteg, brune/hvidekartofler,
rødkål. Risalamande. Køres kl. 13.00
ONS
25 Luksus frokost platte (Køre den
24/12-19)
TOR
26 Kyllingelår med sovs, kartofler og agurkesalat.
FRE
27 Kraftig tomatsuppe med boller
og brød.
LØR
28 Skinke
med kartofler, hvid sovs og grøntsager.
SØN
29 Ribbensteg med brune kartofler, sovs
og rødkål
MAN 30 Karrygryde
med ris og ananas.
TIR 31
Rosa kalvefilet, bagt mos, sovs, grønt og Dessert.
Maden
bliver kørt ud kl. 16,00 alle dage. Ret til ændringer forbeholdes. Husk at
bestille GÆSTEMAD, SMØRBRØD OG ALTERNATIV MENU i god tid.