Marts 2019

AKK-CATERING MENU Marts 2019



AKK-Catering: Udkørsel af varm mad hver dag. Kr. 63,- pr. gang. Ingen bindende aftaler. Frit valg efter menu eller ugedage. Gratis dessert  søndag. Kontakt os på 47746517& 21820274 eller på www.asserbokro.dk

 

MENU PLAN Marts 2019:

FRE  01        Hakkebøf bearnaise, kartofler og grøntsager.

LØR 02        Gullasch med mos.

SØN 03       Mørbrad i fad med bacon og kartofler

MAN 04     Kyllingelår med sovs kartofler og surt

TIR   05        Skinke, kartofler og grønlangkål / Alt. Fisk

ONS 06       Grill marineret nakkekam med sovs og kartofler.

TOR 07       Paneret flæsk med persillesovs og rødbeder.

FRE  08        Kyllingebryster i fad med bacon og kartofler.

LØR 09        Karry gullasch med ris og ananas

SØN 10       Rullesteg sovs kartofler og rødkål

MAN11       Krebinetter sovs,  kartofler og grøntsager

TIR    12       Farseret blomkål med sovs og kartofler / Alt. Fisk

ONS  13      Spaghetti Boulognes. Alt. Kartofler 

TOR 14        Nakke koteletter sovs kartofler og grønt

FRE   15       Medister med stuvet spinat og kartofler

LØR  16       Millionbøf med kartoffelmos.

SØN  17      Mørbradbøffer med løg, sovs, kartofler og surt

MAN 18      Biksemad med skysovs og rødbeder

TIR    19       Farserede Grøntsager med sovs og kartofler/ Alt. fisk

ONS  20      Engelsk Kotelet med sovs og kartofler.

TOR  21       Krogryde med kartoffelmos.

FRE  22        Grill medister med stuvet blomkål og kartofler.

LØR  23       Sprængt nakkekam med peberrod sovs.

SØN 24       Flæskesteg med kartofler sovs og varm rødkå                   

MAN 25     Karbonader med flødekartofler.

TIR   26        Kødboller med vildt sovs og kartofler / Alt. Fisk

ONS 27       Skinke med kartofler og grøntsags stuvning.

TOR 28        Frikadeller med sovs, kartofler og agurkesalat.

FRE  29        Kogt svinekød med sur / sød sovs.

LØR  30       Bøf stroganoff med kartoffelmos.

SØN 31       Halv kylling med kartofler sovs og kartofler og agurksalat.

Maden bliver kørt ud kl. 16,00 alle dage. Ret til ændringer.