Marts 2020

AKK-CATERING MENU MARTS 2020



AKK-CATERING: Udkørsel af varm mad hver dag. Kr. 63,- pr. gang. Ingen bindende aftaler. Frit valg efter menu eller ugedage. Gratis dessert  søndag. Kontakt os på 47746517& 21820274 eller på www.asserbokro.dk

MENU PLAN Marts 2020:

SØN  01      Mørbradgryde med mos.

MAN  02    Kyllingebryst i champion, baconsovs og kartofler

TIR    03       Grill medister med kartofler og sovs( Alt. Fisk )

Ons  04       Gule ærter med flæsk, medister og kartofler.

TOR  05       Skinkesnitsel med sovs, kartofler og grønt.

FRE   06       Karbonader med kartofler og grønt.

LØR  07       Nakkefilet (Tomatmarineret) med kartofler og sovs

SØN  08      Hamburgerryg med stuvede grøntsager og kartofler.

MAN  09    Kødsovs med mos og grønt

TIR    10       Frikadeller med stuvet hvidkål. (Alt. Fisk)

ONS  11      Kylling lår med sovs, kartofler og agurk salat.

TOR  12       Krebinetter, kartofler og sovs

FRE    13      Nakkekoteletter sovs, kartofler og majs

LØR  14       Boller i karry og ris. (Alt. Kartofler)                  

SØN  15      Flæskesteg, sovs, kartofler og rødkål    

MAN  16    Bøf Stroganoff med mos.                

TIR    17       Bacon frikadeller med stuvet blomkål (Alt. Fisk )

ONS  18       Lasagne med salat.

TOR 19        Farseret grøntsager med kartofler og sovs

FRE  20       Panerede koteletter med sovs, kartofler og ærter

LØR  21       Hakkebøf med løg, kartofler og surt

SØN  22      Kalvesteg med perleløg, sovs og kartofler.

MAN 23     Kylling grillspyd med grøntsager , sovs og kartofler.

TIR   24       Sprængt kam med kartofler og peberrod sovs(Alt. Fisk)

ONS 25       Forloren hare med sovs, grønt og kartofler.

TOR  26       Paneret flæsk med kartofler og persillesovs.

FRE 27         Millionbøf med kål, mos og surt. 

LØR  28       Frikadeller, kartoffelsalat og salat ( Koldt anretning )

SØN 29       Ribbensteg med brune kartofler, sovs og rødkål

MAN  30    Karrygryde med ris og ananas.

TIR      31     Brændende kærlighed.

Maden bliver kørt ud kl. 16,00 alle dage. Ret til ændringer forbeholdes.

Husk at bestille ekstra mad, smørebrød m.m. i god tid.