December 2019

AKK-CATERING MENU December 19



AKK-CATERING: Udkørsel af varm mad hver dag. Kr. 63,- pr. gang. Ingen bindende aftaler. Frit valg efter menu eller ugedage. Gratis dessert  søndag. Kontakt os på 47746517& 21820274 eller på www.asserbokro.dk

MENU PLAN December 2019 :

SØN  01      Langtidsstegt bacon marineret mørbrad og                              grønt

MAN  02    Kyllingbryst i champion, baconsovs og kartofler

TIR    03       krogryde med mos og surt ( Alt. Fiskefilet )

Ons  04       Medister sovs, kartofler og grønt

TOR  05       Bacondeller med stuvet blomkål

FRE   06       Krebinetter  med kartofler og grønt.

LØR  07       Skinkesnitsler, sovs, surt og kartofler

SØN  08      Flæskesteg med sovs kartofler og rødkål

MAN  09    Kødsovs med mos og grønt

TIR    10       Frikadeller med stuvet hvidkål. (Alt. Klipfisk)

ONS  11      Hakkebøf med løg, sovs og kartofler.

TOR  12       Hønsekødsuppe med kød, brød og suppeboller

FRE    13      Nakkekoteletter sovs, kartofler og majs

LØR  14       Boller i karry og ris. (Alt. Kartofler)                  

SØN  15      Stegt And med brune/hvide kartofler.                                        Æbleskiver    

MAN  16    Bøf Stroganoff med mos.                

TIR    17       Nakkefilet (Tomatmarineret) sovs og kartofler                        (Alt. Fisk )

ONS  18       Lasagne med salat.

TOR 19        Farseret grøntsager med kartofler og sovs

FRE  20       Panerede koteletter med mild pebersovs,                                  kartofler og ærter

LØR  21       Pasta med kødsovs,

SØN  22      Mør mørbrad i fad med kartofler og grønt

MAN 23     Gullasch med mos og surt.

TIR   24       Flæskesteg, brune/hvidekartofler, rødkål.                                Risalamande. Køres kl. 13.00

ONS 25       Luksus frokost platte (Køre den 24/12-19)

TOR  26       Kyllingelår med sovs, kartofler og agurkesalat.

FRE 27         Kraftig tomatsuppe med boller og brød.        

LØR  28       Skinke med kartofler, hvid sovs og grøntsager.

SØN 29       Ribbensteg med brune kartofler, sovs og rødkål

MAN  30    Karrygryde med ris og ananas.

TIR     31     Rosa kalvefilet, bagt mos, sovs,  grønt og Dessert.

Maden bliver kørt ud kl. 16,00 alle dage. Ret til ændringer forbeholdes. Husk at bestille GÆSTEMAD, SMØRBRØD OG ALTERNATIV MENU i god tid.