Juni 2020

AKK-CATERING MENU Juni 2020



AKK-CATERING: Udkørsel af varm mad hver dag. Kr. 63,- + 5,- kørsel pr. hus stand pr. gang. Ingen bindende aftaler. Frit valg efter menu eller ugedage. Gratis dessert  søndag. Kontakt os på 47746517& 21820274 eller på www.asserbokro.dk

MENU PLAN Juni 2020:

MAN  01    Pinseplatte (Køres søndag 31. maj.)

TIR     02      Kylling i fad med bacon og champion (alt. Fisk)

ONS   03     Svinekødgryde med kartoffelmos og surt.

TOR   04      Dansk bøf med løg, sovs og kartofler              

FRE   05       Skinke med kartofler og stuvede porrer.

LØR   06      Millionbøf med kartoffelmos og agurkesalat

SØN  07      Vildtstegt nakkekam, vildtsovs, kartofler og ribs

MAN 08     Kyllingelår med sovs, kartofler og surt.

TIR    09       Frikadeller med stuvede hvidkål og kartofler (alt .Fisk)

ONS  10      Krebinetter med kartofler, grønt og sovs.

TOR 11        Karry gryde med ris / Alt. Kartofler

FRE   12       Sprængt kam med kartofler og peberrod sovs.

LØR 13        Kalkunfrikadeller med sovs, kartofler og surt

SØN 14       Flæskesteg, kartofler, sovs og rødkål              

MAN 15     Baconfrikadeller med sovs, kartofler og grønt

TIR    16       Kylling spyd med grøntsager kartofler og sovs. (alt. Fisk)

ONS  17      Kro gryde  med Kartoffelmos og surt.              

TOR  18      Forloren hare med kartofler, sovs og grønt

FRE 19        Panere nakkekotelet med sovs, kartofler, sovs og ærter

LØR 20        Lasagne med salat.

SØN  21      Hamburgerryg med stuvede grøntsager

MAN 22      Hønse frikasse med asparges, kartofler og tartelet

TIR 23          Bacon bøf med løg kartofler og sovs( alt. Fisk )

ONS 24       Svinekøds gryde med mos og surt

TOR 25        Indbagt blomkål med kartofler sovs og agurkesalat.

FRE  26        Skinke snitsler med sovs og kartofler.

LØR  27       Frikadeller med kartoffelsalat og salat (Koldt) (køres 26/6)

SØN  28      Glaseret skinke, brune kartofler og sovs.

MAN 29     Hakkebøf med blød løg, sovs, kartofler og grønt

TIR    30       Paneret svine kotelet, sovs, kartofler og grøntsager ( alt. Fisk )

 

Maden bliver kørt ud kl. 16,00 alle dage. Ret til ændringer forbeholdes. Husk at bestille GÆSTEMAD, SMØRBRØD OG ALTERNATIV MENU i god tid.