December 2018

AKK-CATERING MENU September 18



AKK-CATERING: Udkørsel af varm mad hver dag. Kr. 63,- pr. gang. Ingen bindende aftaler. Frit valg efter menu eller ugedage. Gratis dessert  søndag. Kontakt os på 47746517& 21820274 eller på www.asserbokro.dk

MENU PLAN December 2018:

LØR  01       Oksekød suppe med kød og kartofler .

SØN  02      Hamburgerryg med stuvning og kartofler.

MAN 03     Røget frankfurter med kål stuvning, kartofler og sovs.

TIR   04       Kro gryde med mos  (Alt. Fisk)

ONS 05       Bacondeller med kartofler, sovs og grøntsager              

TOR  06       Millionbøf med kål og kartoffelmos

FRE  07        Svinekødsgryde med rodfrugter og kartofler.

LØR 08        Hakkebøf med løg, sovs, kartofler og surt

SØN 09       Honning marineret skinkesteg (ikke røget), sovs kartofler.

MAN 10      Kylling lår med kartofler, grønt, sovs og agurkesalat.

TIR    11      Forloren hare, flødesovs, kartofler og ribs (Alt. Fisk)

ONS  12      Bøf Stroganoff kartoffelmos og surt

TOR   13      Boller i Karry med ris.

FRE   14       Svinekæber med sovs, kartofler og grønt.    

LØR   15      Spaghetti med italiensk kødsovs /Alt Kartofler .

SØN  16      Mør kalvesteg med kartofler sovs og grøntsager.

MAN 17     Paprikagryde med grønt og kartoffelmos.

TIR    18      Skinkesnitsler, kartofler, pebersovs og grøntsager. (Alt.                            Fisk)

ONS 19       Brændende kærlighed med bacon pølser og rødbeder.

TOR  20       Paneret flæsk med persillesovs og grønt.

FRE   21       Karry suppe med kød og brød.

LØR  22       Medister med sovs, kartofler og rødbeder.

SØN  23      Svinekam med sovs, kartofler og varmt rødkål.

MAN 24     And med tilbehør og ris ala mand.(Køres kl. 14.00)

TIR    25       Jule platte (Kold) (Køres kl. 14.00 den 24/12)

ONS  26      Mørbrad gryde med mos.

TOR  27       Nakkekotelet med sovs og kartofler.

FRE   28       Tomatsuppe med kødboller og brød.

LØR  29       Kalkunfrikadeller  med sovs kartofler og grønt.

SØN 30       Mør Rullesteg med sovs kartofler og rødkål.

MAN 31      Nytårs torsk eller Mørbrad bøf (Køres kl. 14)

Maden bliver kørt ud kl. 16,00 alle dage. Ret til ændringer forbeholdes.