Juni 2019

AKK-CATERING MENU Juni 2019



AKK-CATERING: Udkørsel af varm mad hver dag. Kr. 63,- pr. gang. Ingen bindende aftaler. Frit valg efter menu eller ugedage. Gratis dessert søndag. Kontakt os på 47746517& 21820274 eller på www.asserbokro.dk

MENU PLAN Juni 19:

LØR  01       Mørbradgryde med mos.

SØN  02      Hamburgerryg med stuvning og kartofler.

MAN 03     Røget frankfurter med kål stuvning og kartofler

TIR   04       Kalkunfrikadeller med sovs og grønt  (Alt. Fiske frikadeller)

ONS 05       Valg: Flæskesteg med kartofler, sovs og grøntsager    

TOR  06       Millionbøf med kål og kartoffelmos

FRE  07        Svinekødsgryde med rodfrugter og kartofler.

LØR 08        Hakkebøf med løg, sovs, kartofler og surt

SØN 09       Honning marineret skinkesteg (ikke røget), sovs kartofler.

MAN  10     Kylling med kartofler, grønt, sovs og agurkesalat.

TIR    11      Forloren hare, flødesovs, kartofler og ribs (Alt. Fisk)

ONS  12      Bøf Stroganoff kartoffelmos og surt

TOR   13      Boller i Karry med ris.

FRE   14       Panerede koteletter med sovs, kartofler og grønt.         

LØR   15      Spaghetti med italiensk kødsovs /Alt. Kartofler .

SØN  16      Mør kalvesteg med kartofler sovs og grøntsager.

MAN 17     Paprikagryde med grønt og kartoffelmos.

TIR    18      Skinkesnitsler, kartofler, pebersovs og grøntsager. (Alt. Fisk)

ONS 19       Brændende kærlighed og rødbeder.

TOR  20       Farsbrød med ærter gulerødder, sovs og kartofler.

FRE   21       Høns i asparges med kartofler og tartelet.

LØR  22       Medister med sovs, kartofler og surt.

SØN  23      Svinekam med sovs, kartofler og varmt rødkål.

MAN 24     Krebinetter med kartofler, sovs og grønt.

TIR    25       Farserede porrer, kartofler og porresovs. (Alt. Fisk)

ONS  26      Hamburgerryg med stuvet spinat og kartofler.

TOR  27       Stegt flæsk med persillesovs kartofler og grønt.

FRE   28       BBQ Kyllingespyd med kartofler og mild pebersovs

LØR  29       Frikadeller  med sovs, mos og grønt.

SØN 30       Mør Rullesteg med sovs kartofler og rødkål.

Maden bliver kørt ud kl. 16,00 alle dage. Ret til ændringer forbeholdes