Menu Januar 2019

Menu plan Januar 2019


AKK-CATERING: Udkørsel af varm mad hver dag. Kr. 63,- pr. gang. Ingen bindende aftaler. Frit valg efter menu eller ugedage. Gratis dessert  søndag. Kontakt os på 47746517& 21820274 eller på www.asserbokro.dk

 

MENU PLAN : Januar 2019

TIR  01         Nytårs platte (Køres ud 31.12.18)

ONS 02       Medister med skysovs, kartofler og asier

TOR 03        Skinkebøf med porrer, kartofler og sovs

FRE 04         Kyllingelår med sovs kartofler og agurkesalat.

LØR 05        Bøf stroganoff med mos.

SØN 06       Hamburgerryg med stuvede grøntsager og                               kartofler.

MAN 07     Millionbøf med kål og kartoffelmos.

TIR  08         Indbagte porrer med kartofler og sovs/ Alt. Fisk

ONS 09       Oksekødsuppe med kød og kartofler.

TOR 10        Kalkunfrikadeller med persillesovs.

FRE 11        Karry kødsovs med ris og ananas

LØR 12        Ribbensteg med sovs, kartofler og rødkål

SØN 13       Mør Kalvesteg perleløg sovs, kartofler og surt

MAN 14     BBQ Nakkekam sovs kartofler og grønt

TIR   15        Italienske kødboller med pasta / Alt. Fisk

ONS 16       Grill medister med sovs og kartoffelmos.

TOR  17       Fattigmands koteletter med sovs og persillesovs.

FRE   18       Hønsekødsuppe med kød og brød.

LØR  19       Karbonader, kartofler, stuvede grøntsager og                         rødbeder

SØN  20      Rullesteg med kartofler sovs og varmt rødkål

MAN 21     Kro gryde med kartoffelmos.

TIR    22       Hakkebøf med blød løg, kartofler og sovs/ alt.                        Fiskefrikadeller.

ONS  23      Kødsovs med champion pølser og ris

TOR  24       Stegt flæsk med persillesovs.

FRE  25        Forloren Hare med vildtsovs og kartofler.

LØR 26        Kold skinke med kartoffelsalat med sennep                             (Køres fredag 25/1)

SØN 27       Svinekam med sovs, varm rødkål og kartofler

MAN 28     Krebinetter med kartofler og sovs

TIR    29       Boller i karry med ris og  ananas/ alt. Fisk.

ONS  30      Wienergryde med mos..

TOR  31       Skinkesnitsel med sovs, grønt og kartofler

Maden bliver kørt ud kl. 16 alle dage. Ret til ændringer forbeholdes. Husk at bestille gæstemad og smørebrød  i god tid.