Menu oktober 2019

Menu oktober 2019


AKK-CATERING: Udkørsel af varm mad hver dag. Kr. 63,- pr. gang. Ingen bindende aftaler. Frit valg efter menu eller ugedage. Gratis dessert søndag. Kontakt os på 47746517& 21820274 eller på www.asserbokro.dk

 

MENU PLAN : Oktober 2019

TIR  01   Fransk farsbrød med champion og bacon

ONS 02   Medister med skysovs, kartofler og asier

TOR 03    Bøf Stroganoff med mos

FRE 04     Kyllinglår med sovs kartofler og agurkesalat.

LØR 05     Skinke bøf med porrer sovs og kartofler.

SØN 06     Hamburgerryg med stuvede grøntsager og kartofler.

MAN 07    Krebinetter med sovs og kartofler

TIR  08     Indbagte porrer med kartofler og sovs/ Alt. Fiskefrikadeller

ONS 09     Skinkesnitsel med sovs, kartofler og grønt

TOR 10     Kalkunfrikadeller med persillesovs.

FRE 11      Karry kødsovs med ris og ananas

LØR 12      Engelsk kotelet med sovs og kartofler

SØN 13      Mørbrad i fad, kartofler og surt

MAN 14     BBQ Nakkekam sovs kartofler og grønt

TIR   15     Hakkebøf med løg, sovs og kartofler / Alt. Fisk

ONS 16      Grill medister med sovs og kartoffelmos.

TOR  17     Fattigmands koteletter med sovs og persillesovs.

FRE   18     Hønsekødsuppe med kød og brød.

LØR  19      Millionbøf med kål og kartoffelmos

SØN  20      Rullesteg med kartofler sovs og varmt rødkål

MAN 21      Kro gryde med kartoffelmos.

TIR    22    Kogt svinekam med sur-sød sovs og kartofler / alt. Fisk.

ONS  23     Kødsovs med champion pølser og ris

TOR  24     Stegt flæsk med persillesovs.

FRE  25      Forloren Hare med vildtsovs og kartofler.

LØR 26      Skinke med flødekartofler, sovs og grøntsager.

SØN 27      Svinekam med sovs, varm rødkål og kartofler

MAN 28     Karbonader med stuvede grøntsager og rødbeder.

TIR    29    Boller i karry med ris og  ananas/ alt. Fisk med ris og karry

ONS  30     Wienergryde med mos

TOR  31     Italienske kødboller med pasta.

Maden bliver kørt ud kl. 16 alle dage. Ret til ændringer forbeholdes. Husk at bestille gæstemad og smørebrød  i god tid.