November 1-15

Menu November 1 - 15


Akk-Catering ApS.

Få varm mad leveret direkte til din dør hver dag.

Pris 63,- kr. + 5,- kr. for levering. Rabat for hverdag levering.

Ingen bindinger. Fra og tilmelding dag for dag.

Mad plan for 1-15. november 2020.

Søndag 01.11             Flæskesteg med brune og hvide kartofler, sovs og rødkål. Gammeldags æblekage.

Mandag 02.11            Kyllingebryster i baconsvøb med vildtsovs, agurkesalat og bondemandens kartofler og gulerod.

Tirsdag 03.11             Paneret kotelet med sovs, kartofler og grøntsager.

                                   Alternativ. Laks med hollandaise, kartofler og grønt.

Onsdag 04.11             Gule Ærter med sprængt kam, kartofler og purrer.

                                   Pandekage med flødeskum og marmelade.

Torsdag 05.11            Kro gryde med mos, agurkesalat og blomkål.

Fredag 06.11             Krebinetter med stuvet hvidkål, kartofler og smørstegt grønt.

Lørdag 07.11             Bacon bøf med bløde løg, kartofler, sovs og grønt.

Søndag 08.11             Mørbrad i fad med bacon, champion, mos og rosenkål

                                   Pære i karamel svøb med flødeskum og chokolade.

Mandag 09.11            Kylling Grillspyd med kartofler, sovs og gulerod.

Tirsdag 10.11             Andebryst steg med sovs, brune og hvide kartofler

                                   Rødkål, agurkesalat. Ris a la mande med kirsebærsovs.

Onsdag 11.11             Forloren Hare med kartofler, vildtsovs og grøntsager.

Torsdag 12.11            Stegt Flæsk med kartofler, persillesove og gulerod.

Fredag 13.11             Medister med sovs, kartofler, rødkål og ærter.

Lørdag 14.11             Gullasch med mos og bønner.

Søndag 15.11             Engelsk bøf med løg, skysovs, kartofler, asier og grøntsager.

                                   Lagkage med friske frugter.