April 2020

Menu April 2020


AKK-CATERING: Udkørsel af varm mad hver dag. Kr. 63,- pr. gang. Ingen bindende aftaler. Frit valg efter menu eller ugedage. Gratis dessert  søndag. Kontakt os på 47746517& 21820274 eller på www.asserbokro.dk (Obs. 5,- i levering pr. hus stand )

MENU PLAN :April 2020

ONS  01      Grill Medister med stuvet hvidkål og kartofler.

TOR  02       Farseret blomkål sovs, kartofler og grønt.

FRE    03      BBQ  marineret filet med sovs, kartofler og surt

LØR  04       Fyldte peberfrugter, bacon sovs, kartofler.  

SØN 05       Hamburgerryg med stuvning og kartofler

MAN 06     Engelsk kotelet (med blød løg) sovs og kartofler

TIR  07         Kogt nakkekam med sur/sød sovs / alt. Fisk.

ONS 08       Flæskesteg med rødkål, sovs og kartofler.

TOR  09       Kalvesteg med sovs og kartofler / Alt. Påskelam

FRE    10      Mørbradgryde med mos

LØR   11      Skinke snitsel med kartofler og persillesovs.

SØN  12      Påskefrokost (platte) Køres lørdag 11/4.

MAN 13     Glaseret skinke, sovs, grønt og kartofler

TIR    14       Boller i karry med ris og ananas / Alt fisk      

ONS  15      Gule ærter med flæsk, medister og kartofler.

TOR  16      Italienske frikadeller med pasta, tomat /grønt    

FRE  17        Frankfurter med kartoffelmos, sovs og grønt

LØR  18       Bacon bøf med kartofler, grønt og sovs.

SØN 19       Vildt stegt nakkekam med sovs, kartofler og ribs.

MAN  20     Krebinetter med sovs og kartofler

TIR    21     Forloren hare med vildt sovs og kartofler/alt Fisk

ONS  22      Kylling lår med ris og karry

TOR 23        Stegt flæsk med persillesovs.

FRE   24       Dansk medister med sovs, kartofler og rødkål.

LØR  25       Let saltet kam med peberrod sovs og kartofler.

SØN 26       Kalvesteg sovs, kartofler, perleløg og surt

MAN 27     Hakkebøf med bearnaise, kartofler/Grønt.            

TIR  28         Kylling i fad med flødesovs /alt Fisk

ONS 29       Bøf Stroganoff med mos.

TOR   30      Frikadeller med sovs, kartofler og surt.

FRE  31        Millionbøf med kål og kartofler.

Maden bliver kørt ud kl. 16,00 alle dage. Ret til ændringer forbeholdes. Husk at bestille GÆSTEMAD, SMØRBRØD OG ALTERNATIV MENU i god tid.