August 2020

Menu August 2020


AKK-CATERING: Udkørsel af varm mad hver dag. Kr. 63,- pr. gang. Udkørsel 5,- kr pr. husstand. Ingen bindende aftaler. Frit valg efter menu eller ugedage. Gratis dessert søndag. Kontakt os på 47746517& 21820274 eller på www.asserbokro.dk

MENU PLAN August 2020:

LØR  01       Roast beef  kartoffelsalat og salat (Koldt køres fredag 31/7)

SØN  02      Marineret svinekam, sovs, kartofler og grønt

MAN 03     Millionbøf med kål og mos.

TIR   04       Frikadeller, kartofler, sovs og rødkål (Alt. Fiskefrikadeller)

ONS 05       Skinke, flødekartofler med peber frugter.

TOR  06       Simre koteletter med bacon, champion, pølser og mos.

FRE  07        Kød fyldte pandekager og salat

LØR 08        Hakkebøf med løg, sovs, kartofler og surt

SØN 09       Hamburgerryg, stuvning og kartofler

MAN 10     Kalkun frikadeller med brase kartofler og sovs.

TIR    11      Nakkekotelet med paprikasovs, kartofler og grønt (Alt.fisk)

ONS  12      Bøf Stroganoff kartoffelmos og surt

TOR   13      Farserede Porrer med kartofler, sovs og grøntsager.

FRE   14       Kylling lår kartofler sovs og agurkesalat.       

LØR   15      Baconbøf med estragon sovs og surt

SØN  16      Mør kalvesteg med kartofler sovs og grøntsager

MAN 17     Italiensk Farsbrød med ost og bacon, sovs og kartofler.

TIR    18      Skinkesnitsler, kartofler, paprikasovs og grøntsager. (Alt. Fisk)

ONS19        Grillkølle, kartofler sovs og grønt.

TOR  20     Paneret Flæsk, kartofler, persillesovs og rødbeder.

FRE   21       Bacon deller med sovs og agurkesalat

LØR  22       Kødsovs med kartoffelmos og agurkesalat.

SØN  23      Kamsteg med brune kartofler, sovs og  rødkål.

MAN 24     Røget frankfurter med stuvede grøntsager og kartofler

TIR   25        Boller i Karry med ris og syltede æbler. (Alt. Fisk)

ONS  26      Gammeldags Kotelet, sovs, kartofler og rødkål 

TOR  27       Krebinetter med persillesovs og kartofler.

FRE   28       Ribbensteg med kartofler, sovs og rødkål

LØR 29        Jægergryde med bacon og champion og kartoffelmos.

SØN  30      Honningstegt skinke kartofler sovs og grønt.

MAN 31     Grill medister med kartofler og stuvet hvidkål

Maden bliver kørt ud kl. 16,00 alle dage. Ret til ændringer forbeholdes. Husk at bestille GÆSTEMAD, SMØRBRØD OG ALTERNATIV MENU i god tid.