Menu April 2019

Menu plan April 2019


AKK-CATERING: Udkørsel af varm mad hver dag. Kr. 63,- pr. gang. Ingen aftaler. Frit valg efter menu eller ugedage. Gratis dessert  søndag. Kontakt os på 47746517& 21820274 eller på www.asserbokro.dk

MENU PLAN April 2019:

MAN  01    Vildt stegt svinemørbrad med kartofler og sovs.

TIR     02      Biksemad med estragon sovs (alt. Fisk)

ONS   03     Kro gryde med kartoffelmos og surt.

TOR   04      Dansk bøf med løg, sovs og kartofler              

FRE   05       Skinke med kartofler og stuvede porrer.

LØR   06      Millionbøf med kartoffelmos og agurkesalat

SØN  07      Vildtstegt nakkekam, vildtsovs, kartofler og ribs

MAN 08     Kyllingelår med sovs, kartofler og surt.

TIR    09  Frikadeller med stuvede hvidkål og kartofler (alt.Fisk)

ONS  10      Krebinetter med kartofler, grønt og sovs.

TOR 11        Bombay kylling med ris  / Alt. Kartofler

FRE   12       Sprængt kam med kartofler og sur sød sovs.

LØR 13        Suppe kød med suppe og kartofler.

SØN 14       Skinkesteg (Ikke røget) med kartofler og sovs.                 

MAN 15     Bacon frikadeller med kartoffelsalat (Køres søndag 14.04)

TIR    16   Kyllingespyd med grøntsager kartofler og sovs. (alt. Fisk)

ONS  17      Gullasch  med Kartoffelmos og surt.                

TOR  18      Forloren hare med kartofler, sovs og grønt

FRE 19      Paneret nakkekotelet med pebersovs, kartofler,og ærter

LØR 20        Karbonader med stuvning og kartofler

SØN  21      Påskefrokost platte (Køres ud lørdag 20.04.)

MAN 22      Flæskesteg med varm rødkål, sovs og kartofler.

TIR 23          Bacon bøf med løg kartofler og sovs( alt. Fisk )

ONS 24       Frankfurter med sovs og kartoffelmos.

TOR 25     Indbagt blomkål med kartofler sovs og agurkesalat.

FRE  26        Biksemad med skysovs og rødbeder.

LØR  27       Karry gryde med ris og ananas.

SØN  28      Glaseret skinke, brune kartofler og sovs.

MAN 29     Hakkebøf med blød løg, sovs, kartofler og grønt

TIR    30       Nakke koteletter, sovs, kartofler og grøntsager ( alt. Fisk

Maden bliver kørt ud kl. 16,00 alle dage. Ret til ændringer forbeholdes. Husk at bestille GÆSTEMAD, SMØRBRØD OG ALTERNATIV MENU i god tid.