Menu Oktober 2018

Menu plan Oktober 2018


AKK-CATERING: Udkørsel af varm mad hver dag. Kr. 63,- pr. gang. Ingen bindende aftaler. Frit valg efter menu eller ugedage. Gratis dessert  søndag. Kontakt os på 47746517& 21820274 eller på www.asserbokro.dk

MENU PLAN Oktober 2018:

MAN  01    Vildt stegt svinemørbrad med kartofler og sovs.

TIR     02      Biksemad med estragon sovs (alt. Fisk)

ONS   03     Kro gryde med kartoffelmos og surt.

TOR   04      Dansk bøf med løg, sovs og kartofler              

FRE   05       Skinke med kartofler og stuvede porrer.

LØR   06      Millionbøf med kartoffelmos og agurkesalat

SØN  07      Vildtstegt nakkekam, vildtsovs, kartofler og ribs

MAN 08     Kyllingelår med sovs, kartofler og surt.

TIR    09       Frikadeller med stuvede hvidkål og kartofler                         (alt.Fisk)

ONS  10      Krebinetter med kartofler, grønt og sovs.

TOR 11        Bombay kylling med ris  / Alt. Kartofler

FRE   12       Sprængt kam med kartofler og sur sød sovs.

LØR 13        Kalkun frikadeller med sovs, kartofler og surt

SØN 14       Flæskesteg, kartofler, sovs og varm rødkål   

MAN 15     Bacon frikadeller med sovs, kartofler og grønt

TIR    16    Kyllingespyd med grøntsager kartofler og sovs.                      (alt. Fisk)

ONS  17      Gullasch  med Kartoffelmos og surt.                

TOR  18      Forloren hare med kartofler, sovs og grønt

FRE 19  Paneret nakkekotelet med peber sovs, kartofler,                  sovs og ærter

LØR 20   Karbonader med stuvning og kartofler

SØN  21      Mørbradbøf med blød løg kartofler og sovs

MAN 22      Hønse frikasse med asparges, kartofler og                              tartelet

TIR 23          Bacon bøf med løg kartofler og sovs( alt. Fisk )

ONS 24       Frankfurter med sovs og kartoffelmos.

TOR 25    Indbagt blomkål med kartofler sovs og agurkesalat.

FRE  26        Biksemad med skysovs og rødbeder.

LØR  27       Karry gryde med ris og ananas.

SØN  28      Glaseret skinke, brune kartofler og sovs.

MAN 29     Hakkebøf med blød løg, sovs, kartofler og grønt

TIR    30    Nakke koteletter, sovs, kartofler og grøntsager                      ( alt. Fisk )

ONS  31      Medister med sovs, kartofler og rødkål

Maden bliver kørt ud kl. 16,00 alle dage. Ret til ændringer forbeholdes. Husk at bestille GÆSTEMAD, SMØRBRØD OG ALTERNATIV MENU i god tid.