Januar 2020

Menu Januar 2020


AKK-CATERING: Udkørsel af varm mad hver dag. Kr. 63,- pr. gang. Ingen bindende aftaler. Frit valg efter menu eller ugedage. Gratis dessert  søndag. Kontakt os på 47746517& 21820274 eller på www.asserbokro.dk

MENU PLAN  Januar 2020:

ONS  01   Nytårs platte køres den 31/12-19 kl. 14.00

TOR  02   Farseret blomkål sovs, kartofler og grønt.

FRE    03  BBQ  marineret filet med sovs, kartofler og surt

LØR  04    Irsk stuvning med kål og svinekød.                   

SØN 05     Hamburgerryg med stuvning og kartofler

MAN 06    Indbagte porrer med sovs og kartofler

TIR  07     Kogt nakkekam med peberrod sovs / alt. Fisk.

ONS 08     Kalkun frikadeller med kartofler, grønt og sovs

TOR  09    Fattigmands koteletter med persillesovs.

FRE    10   Medister,  kartofler sovs og rødkål.

LØR   11   Dansk hakkebøf med  løg, sovs, kartofler og grøntsager.

SØN  12   Mørbradgryde med mos og surt.

MAN 13   Bacon frikadeller med kålstuvning og kartofler.

TIR    14  Boller i karry med ris og ananas / Alt fisk        

ONS  15  Koteletter i fad med bacon og champion og kartofler.

TOR  16  Italienske frikadeller med pasta og tomat sovs.                 

FRE  17  Farseret blomkål med blomkål stuvning og kartofler.

LØR  18  Bacon bøf med kartofler, grønt og sovs.

SØN 19  Vildtstegt nakkekam med sovs, kartofler og ribs.

MAN  20 rebinetter med sovs og kartofler

TIR    21 Forloren hare med vildtsovs og kartofler / alt Fisk

ONS  22  Grill medister med stuvet kål og kartofler.

TOR 23   Stegt flæsk med persillesovs.

FRE   24 Skinke med koldt kartoffelsalat, salat og sennep (Køres 23/1-20)

LØR  25  Let saltet kam med sovs og kartofler

SØN 26   Kalvesteg sovs, kartofler, perleløg og surt

MAN 27  Svine hakkebøf med bearnaise, kartofler og grønt.          

TIR  28   Kylling i fad med flødesovs /alt Fisk

ONS 29  Bøf Stroganoff med mos.

TOR  30 Frikadeller med sovs, kartofler og surt.

FRE  31  Millionbøf med kål og kartofler.

Maden bliver kørt ud kl. 16,00 alle dage. Ret til ændringer forbeholdes. Husk at bestille GÆSTEMAD, SMØRBRØD OG ALTERNATIV MENU i god tid.