AKK Menu Maj 19

Varm mad hver dag

AKK-CATERING: Udkørsel af varm mad hver dag. Kr. 63,- pr. gang. Ingen bindende aftaler. Frit valg efter menu eller ugedage. Gratis dessert  søndag. Kontakt os på 47746517& 21820274 eller på www.asserbokro.dk

MENU PLAN Maj 2019:

ONS  01      Kro gryde med bacon, pølser og mos.

TOR  02       Farseret blomkål sovs, kartofler og grønt.

FRE    03      BBQ  marineret filet med sovs, kartofler og surt

LØR  04       Irsk stuvning med kål og svinekød.                  

SØN 05       Hamburgerryg med stuvning og kartofler

MAN 06     Indbagte porrer med sovs og kartofler

TIR  07   Kogt nakkekam med peberrod sovs / alt. Fisk.

ONS 08   Kalkun frikadeller med kartofler, grønt og sovs

TOR  09  Fattigmands koteletter med persillesovs.

FRE    10  Medister,  kartofler sovs og rødkål.

LØR   11 Dansk hakkebøf med  løg, sovs, kartofler og grønt.

SØN  12   Mørbradgryde med mos og surt.

MAN 13   Bacon frikadeller med kålstuvning og kartofler.

TIR   14   Boller i karry med ris og ananas / Alt fisk      

ONS  15  Koteletter i fad med bacon og champion og kartofler.

TOR  16  Italienske frikadeller med pasta pesto.(koldt køres 15/5-19)           

FRE  17   Farseret blomkål med blomkål stuvning og kartofler.

LØR  18   Bacon bøf med kartofler, grønt og sovs.

SØN 19   Vildtstegt nakkekam med sovs, kartofler og ribs.

MAN  20  Krebinetter med sovs og kartofler

TIR    21  Forloren hare med vildtsovs og kartofler / alt Fiskefilet

ONS  22  Grill medister med stuvet kål og kartofler.

TOR 23  Stegt flæsk med persillesovs.

FRE   24  Skinke med koldt kartoffelsalat, salat og sennep (Køres 23/5-19)

LØR  25  Let saltet kam med sovs og kartofler

SØN 26  Kalvesteg sovs, kartofler, perleløg og surt

MAN 27  Svine hakkebøf med bearnaise, kartofler og grønt.         

TIR  28   Kylling i fad med flødesovs /alt Fisk

ONS 29  Bøf Stroganoff med mos.

TOR 30  Frikadeller med sovs, kartofler og surt.

FRE  31  Millionbøf med kål og kartofler.

Maden bliver kørt ud kl. 16,00 alle dage. Ret til ændringer forbeholdes. Husk at bestille GÆSTEMAD, SMØRBRØD OG ALTERNATIV MENU i god tid.