AKK Menu Februar 19

Varm mad hver dag

AKK-Catering. Varm mad til din dør hver dag. Gratis dessert hver søndag. Ingen binding, du kan springe til og fra som det passer dig. Kr. 63,- pr. portion.

Smørebrød, sandwich og salater kr. 14. Dessert hver søndag.

 

AKK Menu Februar 2019

Fre. 01   Karbonader med hvidkåls stuvning og kartofler

Lør. 02   Karry suppe med kød og brød.

Sø. 03    Hamburger ryg med stuvning og kartofler.

Ma.04    Bøf Lindestrøm med sovs og kartofler.

Ti. 05      Bacon og pølsemiks med sovs og mos / Alt. Fisk.

On.06     Frikadeller med kartoffelsalat og salat (Koldt køres 05/02.

To.07      Bacon bøf med estragon sov og grønt.

Fr. 08      Høns i asparges med kartofler og tartelet

Lø.09       Skinke snitsel med sovs og kartofler.

Sø.10       Mørbrad gryde med mos.

Ma.11     Hakkebøf med løg sovs og kartofler

Ti.12        Forloren Hare sov og kartofler / Alt. Fisk

On.13     Koteletter i fad med kartofler

To.14      Grill Medister med mos, sovs og grønt.

Fr.15       Paneret kotelet med sovs kartofler og rødkål

Lø.16       Pasta med kødsovs.

Sø.17      Oksesteg med sovs. Kartofler og surt.

Ma.18     Gule ærter med kogt flæsk, medister og kartofler.

Ti. 19       Kødboller, sovs, kartoffelmos og grønt. Alt / Fisk

On.20     Grill køller med kartofler, sovs og grønt.

To.21      Medister, kartofler, varmt rødkål og sovs.

Fr.22      Stegt skinke med kartofler og hvid sovs.

Lø.23      Indbagte porrer med porre stuvning og kartofler

Sø. 24     Halv kylling med Kartofler, sovs, kartofler, grønt og agurkesalat.

Ma. 25   Biksemad med estragon sovs.

Ti.   26    Bacon deller, kartofler, grønt og sovs./ Alt. fisk

On. 27    Kalkunfrikadeller, kartofler og blomkåls stuvning.

To.  28    Stegt flæsk med persillesovs.

 

 

Maden bliver kørt fra vores køkken hver dag kl. 16,00  Husk at bestille gæste mad, smørebrød med mere i god tid.