AKK Menu Oktober 20

Varm mad hver dag

AKK-CATERING: Udkørsel af varm mad hver dag. Kr. 63,- pr. gang.+ 5.-pr. hus stand for kørsel.  Frit valg efter menu eller ugedage. Gratis dessert om søndagen.   Kontakt os på 47746517& 21820274 eller på www.asserbokro.dk

MENU PLAN Oktober 2020  

TOR  01   Kylling bryst i fad med bacon og champion.

FRE   02  Paneret kotelet med sovs, kartofler og grøntsager

LØR  03   Saltkød med peberrod sovs og kartofler

SØN  04   Hamburger ryg med stuvning og kartofler.  

MAN 05    Vildtstegt Nakkekam med sovs og kartofler.

TIR    06   Farserede porrer med sovs og kartofler.(Alt. Fisk )

ONS 07     kalve frikasse med kartofler og grønt.

TOR 08     Frikadeller med sovs kartofler og surt.

FRE  09     Gullasch med mos og agurkesalat.

LØR 10      Grill medister med sovs, kartofler og grønt

SØN 11      Mørbrad i fad med kartofler og grønt.

MAN 12     Karry kødsovs med ris og ananas.           

TIR  13   Farseret grønts. med  kartofler og sovs.(Alt. Fisk )

ONS 14    Italiensk kødsovs med pasta / Alt. kartofler

TOR  15    Stegt flæsk med persillesovs og kartofler.

FRE 16 Krebinetter med kartofler og grønts. stuvning.           

LØR  17  Svinekøds gryde med kål og mos.

SØN 18   Kalvesteg med perleløg, sovs, kartofler

MAN 19  Røget Medister med stuvet hvidkål og kartofler.

TIR  20  Farseret blomkål med sovs og kartofler. (Alt. Fisk)

ONS 21   Bacon frikadeller med sovs, kartofler og grønt.

TOR  22   Million bøf med mos og grønt

FRE  23    Kylling lår med sovs, kartofler, grønt og surt.

LØR  24    Bacon frikadeller med sovs, grønt og surt.

SØN25     Stegt skinke med sovs, kartofler og grønt.

MAN 26     Brændende kærlighed med rødbeder. 

TIR   27    Forloren hare med vildtsovs(Alt. Fisk)         

ONS 28       Boller i karry med ris og grøntsager.

TOR 29        Paneret flæsk med persillesovs og grønt.

FRE 30         Karbonader med hvid sovs og grøntsager.

LØR 31        Frikadeller med flødekartofler og rødkål

Maden bliver kørt ud kl. 16,00 alle dage. Ret til ændringer forbeholdes. Husk at bestille GÆSTEMAD, SMØRBRØD OG ALTERNATIV MENU i god tid.