AKK Menu November 18

Varm mad hver dag

AKK-CATERING: Udkørsel af varm mad hver dag. Kr. 63,- pr. gang. Ingen bindende aftaler. Frit valg efter menu eller ugedage. Gratis dessert om søndagen.   Kontakt os på 47746517& 21820274 eller på www.asserbokro.dk

MENU PLAN November 2018

TOR  01       Paprika gryde med mos og grønt.

FRE   02       Boller i karry med ris / Alt kartofler

LØR  03       Saltkød med peberrod sovs og kartofler

SØN  04       Hamburger ryg med stuvning og kartofler.  

MAN 05     Skinkesnitsel,  kartofler og paprikasovs.

TIR    06       Farserede porrer med  og kartofler.(Alt. Fisk )

ONS 07       Kalve frikasse med kartofler og grønt.

TOR 08        Frikadeller med sovs kartofler og surt.

FRE  09        Gullasch med mos og agurkesalat.

LØR 10        Stegt And med sovs, kartofler og rødkål

SØN 11        Rullesteg, kartofler, sovs og varmt rødkål

MAN 12     Gullasch suppe med kød og brød.           

TIR  13 Farseret grøntsager med  kartofler og sovs.(Alt. Fisk 

ONS 14       Krebinetter med sovs og kartofler                   

TOR  15       Stegt flæsk med persillesovs og kartofler.

FRE 16         Italiensk kødsovs med pasta. / Alt. Karto.                      

LØR  17       Bøf Stroganoff med mos.

SØN 18       Flæskesteg med sovs, kartofler og rødkål.

MAN 19     Karbonade med kartofler og sovs samt grønt.

TIR  20      Farseret blomkål med sovs og kartofler. (Alt. Fisk)

ONS 21       Biksemad med estragon sovs.

TOR  22       Bacondeller med stuvet hvidkål og kartofler

FRE  23        Kylling lår med sovs, kartofler, grønt og surt.

LØR  24       Million bøf med mos.

SØN25        Stegt skinke med sovs, kartofler og grønt.

MAN 26     Brændende kærlighed med rødbeder. 

TIR   27 Paneret kotelet med sovs og kartofler (Alt.                        Fisk)             

ONS 28       Let saltet svinekød med sur/sød sovs og kartofler

TOR 29        Forloren hare med kartofler og vildt sovs.

FRE 30         Kalvesteak med mild peber sovs, kartofler.

LØR 31        Oksekød suppe med kød og kartofler.

Maden bliver kørt ud kl. 16,00 alle dage. Ret til ændringer forbeholdes. Husk at bestille GÆSTEMAD, SMØRBRØD OG ALTERNATIV MENU i god tid.