AKK Menu Februar 20

Varm mad hver dag

AKK-CATERING: Udkørsel af varm mad hver dag. Kr. 63,- pr. gang. Ingen bindende aftaler. Frit valg efter menu eller ugedage. Gratis dessert  søndag. Kontakt os på 47746517& 21820274 eller på www.asserbokro.dk

MENU PLAN Februar 2020

LØR  01       Skinkesnitsel med kartofler, sovs og grønt.

SØN  02      Hamburgerryg med stuvning og kartofler.

MAN 03     Røget frankfurter med kål stuvning og kartofler.

TIR   04       BBQ Kyllingespyd, sovs, kartofler og grønt.                            Alt/fiskefilet

ONS 05       Bacondeller med kartofler, sovs og                                           grøntsager              

TOR  06       Millionbøf med kartoffelmos og grønt.

FRE  07        Svinekødsgryde med rodfrugter og kartofler.

LØR 08        Hakkebøf med løg, sovs, kartofler og surt

SØN 09       Honning marineret skinke, hvid sovs kartofler og                    grønt.

MAN 10      Kylling lår med kartofler, grønt, sovs og                                  agurkesalat.

TIR    11 Forloren hare, flødesovs, kartofler og ribs (Alt. Fisk)

ONS  12      Bøf Stroganoff kartoffelmos og surt

TOR   13      Boller i Karry med ris.

FRE   14       Krebinetter med sovs, kartofler og grønt.    

LØR   15      Spaghetti med italiensk kødsovs /Alt. Kartofler.

SØN  16      Mør kalvesteg med kartofler sovs og grøntsager.

MAN 17     Paprikagryde med grønt og kartoffelmos.

TIR    18      Kraftig oksekødsuppe med kød, boller og                                 kartofler. Alt/ Fisk

ONS 19       Brændende kærlighed med bacon, løg, pølser og                     rødbeder.

TOR  20       Farserede porrer, sovs, kartofler og grønt.

FRE   21       Høns i asparges med kartofler og tartelet.

LØR  22       Medister med sovs, kartofler og rødbeder.

SØN  23      Svinekam med sovs, kartofler og varmt rødkål.

MAN 24     Karry gryde med ris og ananas. Alt/kartofler

TIR    25       Farserede porrer, kartofler og porresovs. (Alt.                        Fisk)

ONS  26      Hønsekød supper med hønsekød boller og brød.

TOR  27       Paneret flæsk med persillesovs kartofler og                           grønt.

FRE   28       Sprængt svinekam, kartofler, peberrod sovs og grønt.  

LØR  29       Kalkunfrikadeller  med sovs kartofler og grøn

 

 

Maden bliver kørt ud kl. 16,00 alle dage. Ret til ændringer forbeholdes. Husk at bestille GÆSTEMAD, SMØRBRØD OG ALTERNATIV MENU i god tid.