AKK Menu juli 20

Varm mad hver dag

AKK-CATERING: Udkørsel af varm mad hver dag. Kr. 63,- pr. gang.(Udkørsel 5,- pr. husstand) Ingen bindende aftaler. Frit valg efter menu eller ugedage. Gratis dessert søndag. Kontakt os på 47746517& 21820274 eller på www.asserbokro.dk

MENU PLAN  Juli 2020:

ONS  01      Vildt Stegt Svinemørbrad med flødekartofler og sovs.

TOR  02       Græske frikadeller, kartofler, sovs, salat og tzatziki.

FRE    03      BBQ  marineret filet med sovs, kartofler og surt

LØR  04       Irsk stuvning med kål og svinekød.                  

SØN 05       Skinke steg (Ikke røget) sovs, sovs kartofler og rødkål.

MAN 06     Indbagte porrer med sovs og kartofler

TIR  07         Kødsovs med mos og surt / alt. Fisk.

ONS 08       Svine Kæber (Simre mad) sovs og kartofler.

TOR  09       Fattigmands koteletter med persillesovs.

FRE    10      Medister,  kartofler sovs og rødkål.

LØR   11     Dansk hakkebøf med  løg, sovs, kartofler og grøntsager.

SØN  12      Mørbradgryde med mos og surt.

MAN 13     Chili Con Carne med ris / Alt. Kartofler.

TIR    14       Lasagne med salat / Alt fisk lasagne                

ONS  15      Koteletter i fad med bacon og champion og kartofler.

TOR  16       Italienske frikadeller med pasta og tomat sovs.               

FRE  17        Kylling hjerter i flødesovs og mos.

LØR  18       Bacon bøf med kartofler, grønt og sovs.

SØN 19       Vildt stegt nakkekam med sovs, kartofler og ribs.

MAN  20     Krebinetter med sovs og kartofler

TIR    21       Forloren hare med vildt sovs og kartofler / alt Fisk

ONS  22      Grill medister med stuvet kål og kartofler.

TOR 23        Stegt flæsk med persillesovs.

FRE   24      Skinke med koldt kartoffelsalat, salat og sennep (Køres 23/7)

LØR  25       Let saltet kam med peberrod sovs og kartofler.

SØN 26       Kalvesteg sovs, kartofler, perleløg og surt

MAN 27     Hakkebøf med bearnaise, kartofler og grønt.                    

TIR  28         Kylling i fad med flødesovs /alt Fisk

ONS 29       Bøf Stroganoff med mos.

TOR   30      Fars fyldte peberfrugter med sovs, kartofler og surt.

FRE  31        Boller i karry med ris / alt. Kartofler.

Maden bliver kørt ud kl. 16,00 alle dage. Ret til ændringer forbeholdes. Husk at bestille GÆSTEMAD, SMØRBRØD OG ALTERNATIV MENU i god tid.