AKK Menu August 2019

Varm mad hver dag

AKK-CATERING: Udkørsel af varm mad hver dag. Kr. 63,- pr. gang. Ingen bindende aftaler. Frit valg efter menu eller ugedage. Gratis dessert om søndagen.  Kontakt os på 47746517& 21820274 eller på www.asserbokro.dk

MENU PLAN August 2019

TOR  01       Paprika gryde med mos og grønt.

FRE   02       Boller i karry med ris.

LØR  03       Saltkød med peberrod sovs og kartofler

SØN  04       Hamburger ryg med stuvning og kartofler.  

MAN 05     Skinkesnitsel,  kartofler og paprikasovs.

TIR    06       Farserede porrer med  og kartofler.(Alt. Fisk )

ONS 07       kalve frikasse med kartofler og grønt.

TOR 08        Frikadeller med sovs kartofler og surt.

FRE  09        Gullasch med mos og agurkesalat.

LØR 10        Grill medister med sovs, kartofler og grønt

SØN 11        Rullesteg, kartofler, sovs og varmt rødkål

MAN 12     Karry kødsovs med ris og ananas.           

TIR  13  Farseret grøntsager med  kartofler og sovs.(Alt.Fisk 

ONS 14       Krebinetter med sovs og kartofler                   

TOR  15       Stegt flæsk med persillesovs og kartofler.

FRE 16      Italiensk kødsovs med pasta. / Alt. Kartofler                     

LØR  17       Bøf Stroganoff med mos.

SØN 18       Flæskesteg med sovs, kartofler og rødkål.

MAN 19     Karbonade med kartofler og sovs samt grønt.

TIR  20     Farseret blomkål med sovs og kartofler. (Alt. Fisk)

ONS 21       Bacon frikadeller med sovs, kartofler og grønt.

TOR  22       Million bøf med mos og grønt

FRE  23        Kylling lår med sovs, kartofler, grønt og surt.

LØR  24       Svensk pølse ret med grøntsager.

SØN25        Stegt skinke med sovs, kartofler og grønt.

MAN 26     Brændende kærlighed med rødbeder. 

TIR   27        Paneret kotelet med sovs og kartofler (Alt. Fisk)             

ONS 28       Let saltet svinekød med sur/sød sovs og kartofler

TOR 29        Forloren hare med kartofler og vildtsovs.

FRE 30         Karbonader med stuvede grøntsager.

LØR 31        Frikadeller med kartoffelsalat (Koldt køres 30/8.

Maden bliver kørt ud kl. 16,00 alle dage. Ret til ændringer forbeholdes. Husk at bestille GÆSTEMAD, SMØRBRØD OG ALTERNATIV MENU i god tid.