Mad ordning med udkørsel

AKK–Catering

Asserbo Kro Køkken 47746517

Nyvej 26 A  / Asserbo

3360 Liseleje / parge@ofir.dk

www.asserbokro.dk

 

 

 

 

 

Madordning / Udkørsel af hverdagmad fra AKK:

 

Pris:

Udkørsel og hente ved adressen kr. 63,- (også lørdag / Søndag)

Spise i huset alle ugens dage fra kl. 17  kr. 68,- ( 10 ture kort kr. 600,-)

Ordre telefon 47746517 og 21820274

 

Det er med glæde, og gå på mod, at vi fra den 1. april viderefører madordningen, som ellers er indkørt af Eventyr kroen.

Vi vil gøre vores bedste for at kunder, som allerede er tilknyttet ordningen, vil føle at vi tager denne opgave meget seriøst.

Brugere vil ikke mærke særlig stor forskel, men vi vil selvfølgeligt give konceptet vores egne form med tiden. Lige som Eventyr Kroen vil vi lægge os efter at lave sund dansk hverdagmad af højeste kvalitet. Som noget nyt bliver det muligt at bestille smørbrød (leveres kun med den varme ret ) til kr. 14,- pr. stk. Også kan der bestilles sandwich til kr. 14,-

Vi vil sende nogle gratis vareprøver ud med vores første levering den 1. april.

 

Maden leveres varm i engang emballage, som tåler, begrænset, mikroovn. Vi anbefaler 2 x 2 minutter med en pause på 1 minut.  Husk at fjerne stanniol inden brug af mikroovn.

 

Madplanen laves for en måned ad gangen. Madplanen udbringes med vores bude ca. en uge inden den tages i brug. Madplanen kan også ses på vores hjemmeside (asserbokro.dk) 

 

Maden leveres alle dage mellem kl. 16 til ca. 17,30  Søndag med dessert.

 

Brugere af madordningen får regninger udsendt med vores bude den 15. og ved månedens afslutning. Der kan betales kontant eller med dankort til vores bude eller med bankoverførsel.

Regningen kan også sendes pr. mail til brugeren eller til pårørende.

Betaling senest den 18. og den 3. i måneden. Man betaler kun for leverede varer.

 

Brugere af madordningen binder sig ikke for fast levering, men opnår en rabat på kr. 100,- ved levering hverdag i en betalings periode.

 

Af og tilmelding hverdag kl. 12 - 13,30 ( Gælder også gæstemad )